Meer informatie over onze producten ?

Technische knowhow en expertise ten dienste van waterbehandelaars

rue_legende_ameliore_600-2-2-2.jpgGelegen in de zonering van Cornemont (Sprimont) in de Luikse regio, HESPERIA Hydrochemie is een onderneming die gespecialiseerd is in de verkoop, de distributie en de vervaardiging van producten en diensten voor waterbehandelaars en de industrie.

Hesperia Hydrochemie, een algemene architectuur

Het familiebedrijf stelt vandaag vijf personen tewerk en heeft naam verworven in het doseren, het mengen, het opslaan en het overbrengen van chemische producten en gassen maar ook in het regelen, het filteren en het verzachten van water.

Aanwezig meer dan dertig jaar op de markt van waterbehandeling, HESPERIA Hydrochemie is een dynamische onderneming die een grote diversiteit aan producten aanbiedt via een volledig aanbod op maat.De beleid algehele corporate architectuur drukt uit zich door de integratie van producten en accessoires in hun omgeving (dosering kasten , tanken, gemonteerd roerders, bedieningspanelen chloor).

Een sterk netwerk van partners

Het bedrijf heeft ontwikkeld voor meer dan dertig jaar, een belangrijk politiek van samenwerking met internationale bedrijven die producten en robuuste kwaliteit te bieden.

Vandaag, deze aanpak stelt hem in staat om te genieten van totale exclusiviteit in Wallonië voor het importeren van producten uit Europa en de hele wereld.

Onder de belangrijkste partners, zijn onder andere Lutz-Gesco, Hydrometer, Timsa, Jessberger, enz..

Zeker en tevreden klanten

In België worden de expertise en dynamiek van HESPERIA Hydrochemie erkend en gewaardeerd door een grote portefeuille van klanten die vertrouwen op de know-how van het bedrijf voor vele jaren.

Haar klanten zijn voornamelijk waterbehandelaars, voedsel en chemische industrie, verwarming ingenieurs, water distributeurs of fabrikanten van filterpersen.

Visie, waarden

HESPERIA Hydrochemie waarden zijn dynamiek, technische know-how, de tevredenheid van de klant, responsiviteit en snelle service.

Deze zorgen ervoor dat het bedrijf zich te richten op de groei in termen van middelen, infrastructuur en verkoopnetwerk, zodat ook in de toekomst verder haar aanwezigheid op de markt van waterbehandeling zal worden versterkt.